За новия сървър!
+31
angelsat
kitanov
zxcz
Mike62
gamiar81
chicony
mobilka
web00t
AGT
jappy14
sprin
torn
Dalavera
ivan_sv
korsar84
osco69
donbaron
mita6ki
hghristov72
Miro
ahil
ivanbg7111
reexx
demmlik
ivanili
halim4o
emilstar
petio78781
dstb
markiz
Doktor Snagals
35 posters
Страница 3 от 10
Страница 3 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: За новия сървър!
markiz написа:Хаплив си! Наздраве!
Наздраве! Но не съм хаплив, а справедлив!
Dalavera- Брой мнения : 28
Местожителство : София
Doktor Snagals написа:
Утре ако ресетнат трафика на стария сървър ще пусна CCcama да работи
Пуснах старата линия от стария сървър да видя дали работи, т.е дали се е ресетнал трафика но нищо, черен екран. Дава ми ERROR на старата линия, на новата OFF!
Нищо, живи и здрави! Кога има, ако има!
Явно от новия сървър работят нещата . Стария го няма .
AGT- Брой мнения : 34
Проблема при мен ли е? И филм плюс ХД не ми работи! А от 1843 нищо.
markiz- Брой мнения : 25
reexx написа:
Всичко е супер, благодаря.
Е голем връзкар си! От такива като тебе нема уреждане! Айде като си толкова "домашен" уреди една линия! Или само се фукаш!
При мен нищо не работи, просто защото нямам парче баница!
На хората с баница да ми е сладко!
Не съм никакъв връзкар, просто писах на Доктора и той ми даде едно парче баница.
Това е, Край.
Това е, Край.
reexx- Брой мнения : 44
Сега като преинсталира бокса и голям мерак за линия ей !
Абе и аз писах на Доктора ама нищо за сега.Какво трябва да се пише?reexx написа:Не съм никакъв връзкар, просто писах на Доктора и той ми даде едно парче баница.
Това е, Край.
ivan_sv- Брой мнения : 3
Молбата трябва да е с тапа .......може и коркова
@reexx не бил връзкар?! Аз като гледам само той се фука колко му е била супер линията и един път не написа, че има проблем с нея! Я кажи вълшебните думички, какво си писал на Доктора и аз така да му напиша! Може ли да ги напишеш тук, че като гледам има и други колеги на които ще са им от полза!?ivan_sv написа:Абе и аз писах на Доктора ама нищо за сега.Какво трябва да се пише?reexx написа:Не съм никакъв връзкар, просто писах на Доктора и той ми даде едно парче баница.
Това е, Край.
Да откакто префлашнах приемника стана истинска пушка и сега си търси "храна / баница" за реализация! Ама от връзкари май ще остана само с аромата от комина, нема уреждане!@AGT, харесва ми твоята наблюдателност!
reexx написа:
направо от колата
Е ти с кой софтуер гледаш. Аз нещо оскама не мога да го накарам да слуша. Не ми работи 19.2 и това е! Дай едно рамо.
markiz- Брой мнения : 25
Mgcamd 1.35 - Openpli 3.0markiz написа:reexx написа:
направо от колата
Е ти с кой софтуер гледаш. Аз нещо оскама не мога да го накарам да слуша. Не ми работи 19.2 и това е! Дай едно рамо.
Здравейте всички , Доктора много ясно Ви го написа в началото , каква е тази надпревара тайнственост заяждане и самоизяждане. Толкова ли нямате по 2.60 - 2.80 лева /според курса на долара/ на месец да отделите и да си зяпкате спокойно
mita6ki- Брой мнения : 11
Ако ще давам пари изобщо то те ще са на оператора !!!! А всички дето пишат имат от къде да гледат.......ама трябва да се поддържа интереса
Колега ти май четеш между редоветеmita6ki написа:Здравейте всички , Доктора много ясно Ви го написа в началото , каква е тази надпревара тайнственост заяждане и самоизяждане. Толкова ли нямате по 2.60 - 2.80 лева /според курса на долара/ на месец да отделите и да си зяпкате спокойно
И аз съм"ЗА" хобито и взаимопомоща но тук както и в други форуми се намират индивиди които само дразнят останалита участници във форума
Е вече нищо не разбирам какво става с тази баница! Едни се хвалят, че всичко им е на шест, други казват че трябва да се плаща, на трети не им върви като хората, а на четвърти пък изобщо. Уж беше безплатна баницата, а сега нито баница а и трябва да се плаща за нещо дето го няма. То е ясно че баница няма да имам ама ми стана интересна темата да гледам как някои се хвалят, че всичко им е на шест.
Нема лошо, да им е сладко. Аз ще гледам как се кефат и кога ще им свърши далаверата.
Нема лошо, да им е сладко. Аз ще гледам как се кефат и кога ще им свърши далаверата.
mita6ki написа:Здравейте всички , Доктора много ясно Ви го написа в началото , каква е тази надпревара тайнственост заяждане и самоизяждане. Толкова ли нямате по 2.60 - 2.80 лева /според курса на долара/ на месец да отделите и да си зяпкате спокойно
Колега, нещо бъркаш понятията, шеринга не е шеринг, защото се плаща.
dstb- Брой мнения : 40
както казах а и Доктора ви го каза за закъсалите има и други решения
Някой вярва ли , че има толкова закъсали
има колега AGT, ти може да не си от тях но много хора не знаят и им съдират кожите тука също ,хората ни дадоха да гледаме без пари ние веднага да правиме търговия от това
Страница 3 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 3 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите